• candavon-cauppa@ outlook.com
  • +358 400 106235
  • SUOMI>ENGLANTI & ENGLISH>FINNISH vaihto/switch ALAREUNASSA - AT THE BOTTOM
  • CAUPPA AUKI 24/7, TERVETULOA!
  • ILMAINEN TOIMITUS JO 50€ TILAUKSILLE!
  • candavon-cauppa@ outlook.com
  • +358 400 106235
  • SUOMI>ENGLANTI & ENGLISH>FINNISH vaihto/switch ALAREUNASSA - AT THE BOTTOM
  • CAUPPA AUKI 24/7, TERVETULOA!
  • ILMAINEN TOIMITUS JO 50€ TILAUKSILLE!

CANDAVON, lyhyt oppimäärä... :-)

CANDAVON olen minä, Marketta (Marke) Auvinen. Alunperin olen koulutukseltani graafinen suunnittelija, ja vaikka en ole sitä varsinaisesti työkseni tehnyt on sen alan monivuotinen koulutus antanut valtavasti tietoa, oppeja ja tekniikoita jotka ovat aina vaikuttaneet kaikkeen tekemiseeni.

Esimerkkinä vaikka neljän vuoden väriopin opiskelu joka on antanut vahvan pohjan värien sekoittamiseen, ja se nimenomaan on merkittävä osa työtäni. Vuosien varrella olen myös hankkinut itselleni melkoisen määrän keramiikka-alan koulutusta. Ja kaikenlaista muutakin käsillä tekemiseen liittyvää.

Aloitin yritykseni jo 25 vuotta sitten pääosin keramiikalla, mutta pari vuotta myöhemmin, sattuman oikusta, sain tilaisuuden tutustua kynttilänvaluun...

Lopputulos olikin sitten se, että kynttilöiden valmistus vei mukanaan totaalisesti ja keramiikka-puoli väheni, kunnes siirryin pelkästään kynttiläntekijäksi. Uuni tosin on kuitenkin olemassa edelleen, eihän sitä koskaan tiedä... :-D

Saippuat tulivat mukaan kuvaan vähän myöhemmin, ensin vain kynttilöiden rinnalle pienenä lisätuotteena, mutta nyt olen jo pitkään tehnyt niitä aina enenevissä määrin sillä kynttilöiden sesonkiaika on täällä meillä hyvin lyhyt, kiitos Suomen valoisien kesien! Saippuoiden tarve sen sijaan on ympärivuotinen, joten tekemistä riittää muulloinkin kuin pimeinä talvikuukausina ja Joulunaikaan... :-)

Takana on siis pitkä oppimäärä käsityöläisyydestä, eli vuosien varrella on melkoinen määrä taitoa, oppia ja kokemusta karttunut kaikesta siitä mitä edelleenkin työkseni teen.

https://www.facebook.com/candavon.markeauvinen/?view_public_for=2407955159290256

https://www.instagram.com/_candavon_marke.auvinen/

Tuotteitani myyn messuilla, joskus (harvoin enää nykyään) markkinoilla ja vakituisesti saippuani ja kynttiläni ovat myynnissä Helsingissä Senaatintorin kulmalla sijaitsevassa käsityöläisten kaupassa nimeltään OMA puoti, os. Katariinankatu 4, 00170 Helsinki.

Paikka itsessään on historiallinen; vanha Bockin talo, joka on yksi Helsingin vanhimmista rakennuksista. Siellä kannattaa käydä jo ihan miljöönkin takia, puhumattakaan kaikista niistä kymmenien käsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteista joista monia ei saa kuin tekijöiltä itseltään.

https://www.instagram.com/omapuoti/

https://www.facebook.com/omapuoti/

Olen pääkaupunkiseudun kasvatti, syntymäpaikkani on silloinen Helsingin maalaiskunta eli nykyinen Vantaa, mutta nyt olen asunut Kuusankoskella (kuntaliitoksen myötä kuuluu nykyisin Kouvolaan) jo 18 vuotta. Sain pari vuotta sitten uudet todella hyvät työtilat samasta talosta jossa asun, joten nyt voin sanoa: TERVETULOA TUTUSTUMAAN! Ihan vaan kaffelle ja juttelemaan tai ostoksille Marke's Market-pajapuotiini. Avoinna kun olen paikalla ja standy on ulkona, TAI sopimuksen mukaan. Puhelinnumero & nettiosoite sivun yläpalkissa, käyntiosoite Kirkkokuja 3 E, Kouvola. Paikka tarkalleen ottaen sijaitsee Kuusankosken Voikkaalla, Voikkaan kirkkoa vastapäätä. Kannattaa soittaa ensin, varsinkin jos tulet kauempaa, koska varsinaisia aukiolo-aikoja ei ole.

https://www.google.com/search?q=candavon&oq=candavon&aqs=chrome.0.69i59l2j69i60l2j69i61j69i65j69i60l2.10188j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8